AIS Backup doesnt "run

Use this forum for help with AISBackup
Post Reply
kingochowdah
Posts: 6
Joined: Sat Jul 20, 2013 8:16 pm

AIS Backup doesnt "run

Post by kingochowdah » Tue Jan 07, 2014 11:17 pm

Create a new backup and everything works fine. Job calcs, starts, says about 188k files and at about 55k files backed up the program closes with no error. PLENTY of space on the backup drive.

Registered copy, old user. Win 8.1 computer (1st time trying to back it up) Tried multiple times with the same "error"

Barry
Site Admin
Posts: 1507
Joined: Tue Aug 20, 2002 3:16 pm

Windows 8.1

Post by Barry » Wed Jan 08, 2014 12:22 pm

This is fixed in the current pre-release version of AISBackup.

Please click the website menu option Downloads / AISBackup Beta and download.

This version is pretty close to actual release -- with a few small updates.

Barry

kingochowdah
Posts: 6
Joined: Sat Jul 20, 2013 8:16 pm

Post by kingochowdah » Wed Jan 08, 2014 9:49 pm

computer doesn't have appquota.db but does have appquota.edb and it's in a bit different path.

Still try the beta and get build 439?

Barry
Site Admin
Posts: 1507
Joined: Tue Aug 20, 2002 3:16 pm

Try prre-release

Post by Barry » Thu Jan 09, 2014 12:39 am

Yes, the problem may have affected more Windows 8.1 files.

Barry

kingochowdah
Posts: 6
Joined: Sat Jul 20, 2013 8:16 pm

Post by kingochowdah » Sat Jan 11, 2014 12:22 am

Thanks, the beta works with no problems.

One other question. My wife clicked something wrong so how do we get the "make bootable" back. The question normally asked about "modify files"

Post Reply