logo logo
 The time in Wales is 22 July 2018 23:23:09
 
www.aiscl.co.uk Forum Index
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Old job says Never Backed Up

 
Post new topic   Reply to topic    www.aiscl.co.uk Forum Index -> AISBackup Support
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Aquarjen



Joined: 26 Aug 2008
Posts: 24
Location: Ireland

PostPosted: Wed Aug 26, 2015 3:41 pm    Post subject: Old job says Never Backed Up Reply with quote

An existing job suddenly states it's Never Backed Up.

The automatic re-instate on Preview cannot open any of the zip files on the media.

After deleting the job and opening and re-instating it from media it has the Restore Button grayed out (even if I choose the For Restore-Only option).

A Preview selects all files as if no older data has been backed up.

The job worked fine a few days ago. I've created a Windows 10 job yesterday to save the files that are dripping in into the $Windows.~BT folder but why should that make any difference?

What is happening here?
Back to top
View user's profile Send private message
Barry
Site Admin


Joined: 20 Aug 2002
Posts: 1497

PostPosted: Fri Aug 28, 2015 7:48 pm    Post subject: Corrupt backup Reply with quote

The backup may have got corrupted, but I cannot say why, there are many backups here that run without problems for several years.

For several releases of AISBackup the backup control files from the previous backup are copied to a zip file that ends with .’previous.zip’.

Remove the backup again (retaining the actual backup by clicking ‘Keep’)
It may be worth saving the existing backup job files to another folder, the names of which can be found in the ‘previous.zip’ file.

Open the previous.zip file to get the file names for the above 'copy', and then copy these files to the folder holding the backup (overwriting the versions that are already there) and then re-try the ‘Open Job From Backup Media’ option with reinstate. Does the restore Option work now?

Barry
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Aquarjen



Joined: 26 Aug 2008
Posts: 24
Location: Ireland

PostPosted: Fri Aug 28, 2015 10:45 pm    Post subject: Reply with quote

Thanks Barry, but had deleted the backup already as I could work around the problem. I restarted the backup from scratch, luckily it wasn't a long running backup.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    www.aiscl.co.uk Forum Index -> AISBackup Support All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group